Pinot Noir, Burgundin suurten punaviinien ikoninen rypäle.
ILMASTO
Dracy-le-Fortin kunnassa sijaitseva "Clos Jus" -ilmasto, joka on luokiteltu Premier Cru -tason viiniksi, on 6 hehtaarin ja 55 aarin kokoinen alue, joka on ympäröity muureilla. Viinimme saavat intensiivisyyden ja syvyyden, joka luonnehtii Givry 1er Cru "Clos Jus" -viiniämme, punaisesta savi-kalkkikivimaasta ja erittäin kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista.
Viininvalmistus ja kypsytys
Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista.
MAISTAMISMUISTIO
Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin.
Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C